Kavala Spor Magazine | Members area : Edit | Sign in


Δυνατή εκκίνηση της bwin.com στο Gran Premio bwin de España!

Share this history on :


Οι νικητές του MotoGP Poker Series έζησαν από κοντά τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της σεζόν, χάρη στην bwin.com!

Με την άφιξή τους στη Χερέθ, οι νικητές της bwin.com από Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία και Ισπανία έζησαν μια μοναδική εμπειρία: παρακολούθησαν τους πιο συναρπαστικούς αγώνες MotoGP της σεζόν, από τις VIP θέσεις που τους εξασφάλισε η bwin.com, σε απόσταση αναπνοής από τον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον είχαν πρόσβαση στην περιοχή προετοιμασίας των μηχανών, βρέθηκαν στα “pits” με τον Randy Mamola και έκαναν βόλτα στην αγωνιστική πίστα με τα αυτοκίνητα ασφαλείας.
Παράλληλα με την αγωνιστική δράση, έπαιξαν πόκερ με τους οδηγούς Randy De Puniet, Loris Capirossi και Hector Barberá, αλλά και με τους θρύλους Angel Nieto, Randy Mamola και Alex Crivillé, στο ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση, bwin poker lounge. Μία μεγάλη έκπληξη τους περίμενε στο χώρο προετοιμασίας των μηχανών, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Βαλεντίνο Ρόσι, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τα εντυπωσιακά «grid girls» της bwin.com.

Μια Ducati για τον τελικό! Γιατί οι συγκινήσεις που προσφέρει η bwin δε σταματούν εδώ…!
Εκτός από την εμπειρία στη Χερέθ, οι νικητές των online τουρνουά έχουν ήδη στα χέρια τους το εισιτήριο για τον online τελικό, που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο! Εκεί θα διεκδικήσουν μια μοναδική αγωνιστική μηχανή, μια αυθεντική Ducati, αξίας 10.000 ευρώ! Τη μοναδική αυτή μηχανή, οι νικητές είχαν ήδη την ευκαιρία να τη θαυμάσουν από κοντά, καθώς βρισκόταν στη Χερέθ!


Οι Έλληνες νικητές
Οι δύο Έλληνες νικητές του "MotoGP Poker Series 2011", Νίκος Ν. και Βαγγέλης Μ., έζησαν και αυτοί μια αξέχαστη εμπειρία στο Grand Prix της Ισπανίας.
«Κατάφερα να κερδίσω στο τουρνουά πόκερ που διοργανώθηκε στο poker lounge της bwin στη Χερέθ και αυτό ήταν το «εισιτήριο» μου για τη γραμμή εκκίνησης! Το να βρεθώ στη γραμμή εκκίνησης, δίπλα σε όλους τους αναβάτες ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία! Ήμουν εκεί με τον Βασιλιά της Ισπανίας και πολλούς ακόμα celebrities...έμοιαζε κάτι σαν όνειρο! Με αυτές τις λέξεις περιέγραψε ο Νίκος Ν., ο Έλληνας νικητής του online πόκερ τουρνουά της bwin.com, την εμπειρία που έζησε στο MotoGP της Χερέθ, χάρη στη bwin.com!
Ο Βαγγέλης Μ., ο Έλληνας νικητής που αναδείχθηκε μετά από κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες στο online τουρνουά, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του: «για μένα το MotoGP της Χερέθ είναι “must”. Δεν είχα ποτέ ξανά την ευκαιρία να έχω πρόσβαση στο χώρο προετοιμασίας των μηχανών, και πραγματικά αυτό που μας προσέφερε η bwin.com μόνο ως «προνόμιο» μπορείς να το χαρακτηρίσεις. Από όλες τις δραστηριότητες, αυτή που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η βόλτα στην πίστα με τα αυτοκίνητα ασφαλείας και φυσικά η ευκαιρία να συναντήσω τον Valentino Rossi! Αυτό ήταν καταπληκτικό!», δήλωσε εμφανώς ενθουσιασμένος.

Λίγα λόγια για τη χορηγία της bwin.com στην κατηγορία MotoGP
Εδώ και χρόνια, η bwin.com είναι στενός συνεργάτης της κατηγορίας MotoGP, της πρώτης αγωνιστικής κατηγορίας πρωτοτύπων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών. Το 2011 η bwin.com θα εμφανίζεται ως χορηγός τίτλου για τους αγώνες Grand Prix στη Χερέθ και το Εστορίλ.
Στην Ισπανία και την Πορτογαλία, η bwin.com θα συνοδεύει τους οδηγούς από την εκκίνηση έως και το πόντιουμ της απονομής. Επιπλέον, η bwin.com θα είναι παρούσα στα Grand Prix του Μπρνο στην Τσεχία και των Μουτζέλο και Μισάνο στην Ιταλία, όπου θα υπάρχει μια στροφή bwin.com καθώς και μια γέφυρα bwin.com.
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου