Kavala Spor Magazine | Members area : Edit | Sign in


Τσσκα Σόφιας - Ατρόμητος 0-2 Φιλικό

Share this history on :
To δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί Βουλγαρικού εδάφους θα δώσει σήμερα  (28/7, 20.00) ο Ατρόμητος με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο "Στάδιο του Στρατού".


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει έτσι τη δυνατότητα να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αρχικά στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Ατρομήτου επί βουλγαρικού εδάφους, ήταν  η αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας που δεν θα διεξαχθεί. 

Όπως ενημέρωσε το σύλλογο των δυτικών προαστίων το βουλγαρικό συγκρότημα, το οποίο ο Ατρόμητος θα αντιμετώπιζε στις 28/7, λόγω τραυματισμών που προέκυψαν στον ευρωπαϊκό αγώνα με την FK Σαράγεβο αδυνατεί να παρατάξει αξιόμαχη ομάδα.

Τελικά, οι άνθρωποι του Ατρόμητου κατόρθωσαν να συμφωνήσουν με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την οποία η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο (20:00) στο γήπεδο «Bulgarska Armia».

Στο πρώτο φιλικό που έγινε την Τετάρτη στο Πράβετς  ο Ατρόμητος  κέρδισε με 2-1 την Λίτεξ Λόβετς.

 Το σκορ για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς άνοιξε ο Ιγκλέσιας στο 4ο λεπτό.

 Στο 53΄ ο Φυτανίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα ξέφυγε από τον τερματοφύλακα και ο επερχόμενος Καραγκούνης διπλασίασε.

Ο  νεαρός  Καραγκούνης έχασε και πέναλτι στο 65ο λεπτό (το κέρδισε ο Καραμάνος), καθώς δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Αλεξάντροφ, που πήρε έτσι τη ρεβάνς για το λάθος του.

Στο 88΄ ο διαιτητής καταλόγισε ακόμη ένα πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Αθανασίου στον Τσβετάνοφ, με τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή να ευστοχεί από τα 11 μέτρα απέναντι στον Ράντμαν και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...