Kavala Spor Magazine | Members area : Edit | Sign in


Νορβηγία - Ελλάδα φιλικό 15/8, 21.00

Share this history on :
Με το βλέμμα στο Μουντιάλ 2014 που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία αντιμετωπίζει (15/8, 21.00 OTE TV) τους «Βίκινγκ» στο Οσλο
Το πρώτο φιλικό έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία της στο Euro 2012 δίνει η Εθνική Ελλάδας στο Οσλο απέναντι στη Νορβηγία (15/8, 21.00 ΟΤΕ ΤV). Οι διεθνείς που οδήγησαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ως τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξήχθη στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας ξαναβρίσκονται για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν δύο μήνες και το φιλικό με τη Νορβηγία αποτελεί τεστ ενόψει των προκριματικών για το Μουντιάλ 2014.

Οπως είναι γνωστό η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον 7ο όμιλο και θα ξεκινήσει την προσπάθειά της αντιμετωπίζοντας τη Λετονία εκτός έδρας (7 Σεπτεμβρίου) και τη Λιθουανία (εντός έδρας αλλά κεκλεισμένων των θυρών στις 11 Σεπτεμβρίου).

Αναφερόμενος στο φιλικό με τους «Βίκινγκ» στο Οσλο ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Φερνάντο Σάντος δήλωσε: «Έχει κλείσει ένας κύκλος… Ό,τι έγινε μέσα στο 2012 ανήκει στην ιστορία, εμείς χρειάζεται να σκεφτούμε τι πήγε καλά και τι όχι για να βελτιωθούμε. Έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο, την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ξέρουμε ότι ο δρόμος θα είναι πάρα πολύ δύσκολος.Αυτό το φιλικό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, πάνω σε αυτή τη λογική δουλεύουμε όλοι μας. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, όπως το γεγονός πως κάποιοι παίκτες δεν έχουν ούτε ένα παιχνίδι στα πόδια τους ή δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα.
Σε κάθε περίπτωση, υπολογίζω στη διάθεσή τους να προσφέρουν στην Εθνική Θεωρώ ότι αυτό χαρακτήρισε την πορεία μας μέσα στο 2012 και αυτό θα είναι από τα βασικά μας στοιχεία για να φτάσουμε στο Μουντιάλ.
Οι 20 διεθνείς που ταξίδεψαν για το Όσλο είναι οι εξής: Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Βελλίδης (Αρης), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Κυρ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Σιόβας (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Δημούτσος (Ατρόμητος), Τζιόλης (Μονακό), Νίνης (Πάρμα), Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ) και Σαμαράς (Σέλτικ).

tovima.gr
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...