Kavala Spor Magazine | Members area : Edit | Sign in


Συμφώνησε με την Έβερτον ο Μιραλάς!

Share this history on :

Παίκτης της Έβερτον αναμένεται να γίνει ο Κέβιν Μιραλάς καθώς συμφώνησε για τετραετές συμβόλαιο που του πρόσφεραν τα "ζαχαρωτά", όπως αναφέρει αγγλικό δημοσίευμα. Διαβάστε πόσα χρήματα παίρνει ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους οι άνθρωποι της Έβερτον κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη από την Άρσεναλ, αφού όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Μιραλάς, στο Λίβερπουλ θα έχει πολύ περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί.
Ο Βέλγος άσος θα βρεθεί σύντομα στο Μέρσεϊσαϊντ ακόμα και την Παρασκευή (17 Αυγούστου), προκειμένου να περάσει εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο που του προσφέρει η νέα του ομάδα.
Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός αναμένεται να βάλει στα ταμεία του 6.363.000 ευρώ (η ρήτρα του μέχρι πρότινος ήταν στα 8.000.000 ευρώ), ενώ άλλα αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έξι εκατομμύρια λίρες (7.639.000 ευρώ).
Πάντως να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο κείμενο αναπαραγάγει τις πληροφορίες που είδαν την Τετάρτη (15/8) το φως της δημοσιότητας.
Το καινούργιο νέο της υπόθεσης είναι πως στην Έβερτον έβαλαν τον Μαρουάν Φελαϊνί να πείσει τον Μιραλάς (σ.σ. συμπατριώτες) πως η αγγλική ομάδα είναι η ενδεδειγμένη λύση για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ ο Ντέιβιντ Μόγιες, προπονητής των "ζαχαρωτών" βρέθηκε την Τετάρτη (15/8) στις Βρυξέλλες για να παρακολουθήσει το φιλικό Βέλγιο-Ολλανδία (4-2), στο οποίο ο 25άχρονος επιθετικός αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, έχοντας συμμετοχή στο πρώτο γκολ της Εθνικής του ομάδας.
Αυτό που μένει να δούμε είναι η επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού επί του θέματος.

sport24.gr
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...