Kavala Spor Magazine | Members area : Edit | Sign in


Β' Εθνική: Δεκτοί με όρους οι Ηρακλής, Ολ. Βόλου και Καβάλα

Share this history on :
Το μπαλάκι στη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ πέταξε η Ενωση Β' και Γ' Εθνικής ζητώντας άνοδο πέντε ομάδων στη μεγάλη κατηγορία

 
Το μπαλάκι στη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ επέστρεψε η Ενωση Β’ και Γ’ Εθνικής που συνεδρίασε με θέμα τη συμμετοχή των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στη δεύτερη κατηγορία! 

Οι εκπρόσωποι της Φούτμπολ Λιγκ έκαναν δεκτό το αίτημα των τριών ομάδων με την προϋπόθεση ότι θα ανέβουν πέντε ομάδες στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη χρονιά. Να γίνει δηλαδή το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας τη σεζόν 2013-14 με 18 ομάδες.  

Δεδομένου ότι για να προχωρήσει η αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκας θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος, οι εκπρόσωποι της Β’ κατηγορίας αποφάσισαν να αναβάλλουν κατά μία εβδομάδα την έναρξη του πρωταθλήματός τους, το οποίο είτε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.  

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Παρασκευής λοιπόν, ήταν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων, πλην του Αλέξη Κούγια που είναι τιμωρημένος (τον αντικατέστησε μια νομική του εκπρόσωπος, η οποία εξέθεσε τις απόψεις της Παναχαϊκής). Να σημειωθεί ότι οι μέτοχοι συμφώνησαν πως όποια απόφαση είναι να παρθεί πρέπει να είναι ομόφωνη, κάτι που έγινε. Άπαντες συμφώνησαν να επιστρέψουν το μπαλάκι σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα.  

Ακόμα, στο πρώτο μέρος της συνέλευσης, το οποίο είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι των Ολυμπιακού Βόλου (Παναγιώτης Μποτσιβάλης), Καβάλας (Γιώργος Τσοκτουρίδης) και Ηρακλή (Θοδωρής Παπαδόπουλος και Αργύρης Ασφαλτίδης), οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους και αποχώρησαν.  

tovima.gr
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...