Kavala Spor Magazine | Members area : Edit | Sign in


Η επιστροφή του Κουίνσι

Share this history on :
Ο Γκανέζος εξτρέμ πέρασε ξανά τις πόρτες της Παιανίας, έκανε πλάκα με τους συμπαίκτες του και είχε τετ-α-τετ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. «Γκαζώνει» για την ρεβάνς!

Μετά από αρκετό καιρό, ο Κουίνσι πέρασε ξανά τις πόρτες της Παιανίας. Ο Γκανέζος εξτρέμ υπέγραψε το συμβόλαιο του το μεσημέρι της Τρίτης και το απόγευμα πήγε στις εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού» με πολιτικά. Δεν προπονήθηκε για τυπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την ανακοίνωση της μεταγραφής αλλά είχε τετ-α-τετ με αρκετούς από τους συμπαίκτες του. «Θα τα πούμε στο γήπεδο» έλεγε χαμογελώντας ο Γκανέζος που συνομίλησε φυσικά και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την κατάσταση που βρίσκεται.
Σύμφωνα με τα τεστ που έκανε, είναι λογικό να βρίσκεται αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους. Πάντως, αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος σε περίπου 15 μέρες και θα βρίσκεται στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού σίγουρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος(αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα της αναβολής) και την ρεβάνς της Αθήνας.
Προπόνηση με ένταση
Από κει και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης διάρκειας 45 λεπτών, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Σο που πήρε μέρος στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης.
Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς με την εθνική Ανδρών (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καρνέζης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος) και Ελπίδων (Λαγός, Φουρλάνος), ο Βελάσκες με την εθνική Βενεζουέλας, καθώς και ο Ιωαννίδης με άδεια.

gazzetta.gr

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...